Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Κώστας Τσουρός: Η αμηχανία σε ερώτηση για τη Ναταλία Γερμανού – «Δεν παίζει…»

Τσουρός

Οι φάρσες του Πάμε Δανάη «χτύπησαν» και την εκπομπή MEGA Καλημέρα και μάλιστα μέσα στο πλατό της εκπομπής. Θύμα ο Κώστας Τσουρός και… συνεργός η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Η ρεπόρτερ από την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» μπήκε στο πλατό για να πάρει δηλώσεις από τους παρουσιαστές. Αποφάσισε να ξεκινήσει από τον Κώστα Τσουρό και όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έφτασε η κρίσιμη ερώτηση:

«Βλέπω ότι το κλίμα στην εκπομπή σας είναι ευχάριστο, ιδιαίτερα μετά από έναν τεράστιο καβγά που ξέσπασε μεταξύ σας στα παρασκήνια της εκπομπής. Μάλιστα, αυτός δεν ήταν και ο λόγος που έκανες ραντεβού με την Φαίη Σκορδά»;

Ο Κώστας Τσουρός έχασε το χρώμα του και η συνεργός Ελεονώρα Μελέτη παρενέβη δευτερόλεπτα αργότερα, δήθεν ενοχλημένη, για να τους πει να σταματήσουν γιατί ακούν όλοι αυτά τα πολύ σοβαρά πράγματα που κουβεντιάζουν.

Μάλιστα, κάποια στιγμή αναφέρθηκε και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού, με την οποία ο Κώστας Τσουρός βρισκόταν μέχρι πέρσι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Εκεί η αμηχανία του ήταν κάτι παραπάνω από φανερή.

Η φάρσα αποκαλύφθηκε με την είσοδο της Δανάης Μπάρκα…

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00