Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κώστας Σόμμερ: Δεν έχουμε θίξει, μειώσει ή κάνει bullying με το Super Mammy

Η κάμερα της εκπομπής «Τι Λες Τώρα» συνάντησε τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και τον μεγαλύτερο ρόλο που έχει υποδυθεί.

Αυτήν την περίοδο ο ηθοποιός – επιχειρηματίας, όπως δηλώνει επαγγελματικά ασχολείται με την επιχείρησή του στην Γλυφάδα και παράλληλα συμμετέχει στο «Super Mammy» με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουμε θίξει, μειώσει ή κάνουμε bullying σε κάποιον» είπε ίδιος, αναφορικά με τα σχόλια που ακούγονται για τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή.

«Σαφώς αυτό το χιούμορ είναι ένα πιο ιδιαίτερο χιούμορ, αλλά γι’ αυτό υπάρχει και ένα τηλεκοντρόλ που άμα δεν σ αρέσει κάτι, μπορείς εύκολα να πατήσεις το επόμενο κουμπάκι» συμπλήρωσε πάνω στο ίδιο θέμα.

Σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά του σχέδια στην τηλεόραση, αποκάλυψε πως υπάρχουν κάποιες προτάσεις, ωστόσο το μόνο σίγουρο για την ώρα είναι πως θα συνεχιστεί το Super Mammy για 2η χρονιά.

«Πιο παλιά συζητούσαμε με τη γυναίκα μου να παρουσιάζαμε μαζί κάτι τηλεοπτικά» ανέφερε, ωστόσο προσθέτει πως ο ερχομός του παιδιού άλλαξε τα σχέδιά τους.

Αναφορικά με την κόρη του, ο Κώστας Σόμμερ δηλώνει πως είναι ο ρόλος του πατέρα είναι ο μεγαλύτερος ρόλος που θα μπορούσε να υποδυθεί κανείς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00