Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιώργος Σαμπάνης: Γράφτηκαν πράγματα για το τροχαίο που δεν ισχύουν

σαμπάνης

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης, Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στον ALPHA για το τροχαίο ατύχημα, που είχε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, είπε ότι «ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί και εμείς και τα άλλα κορίτσια… Δε θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί περιμένουμε να βγει η αναφορά της τροχαίας. Ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει αλλά δε θέλω να το πω στον αέρα. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση απλά επειδή διάβασα διάφορα και γράφτηκαν διάφορα, θα δείξει η τροχαία τι και πως.

Γράφτηκαν πράγματα που δεν ισχύουν. Απέφυγα τόσες μέρες να βγω να το συζητήσω δημόσια γιατί δεν είναι καλό. Όταν σώζεσαι από θαύμα απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες “Δόξα τω Θεώ” που σωθήκαμε, δεν κοιτάς κάτι άλλο» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Παράλληλα, με αφορμή την επικείμενη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε πως βρίσκεται στην Ιταλία λόγω των γυρισμάτων του νέο του τραγουδιού στο οποίο πρωταγωνίστρια θα είναι και πάλι η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού είπε στον Γιώργο Σαμπάνη αν θέλει να μπει και η αγαπημένη του, Ιωάννα Σαρρή, στο πλάνο για να τους πει απλά μια καλησπέρα με τον τραγουδιστή να απαντά ότι «έχει κοκκινίσει σαν το παντζάρι η Ιωάννα δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει πάει σε ένα παγκάκι και κάθεται δεν ακούει τίποτα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00