Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Γιάννης Καπετάνιος ξεσπά για τον Μάρκο Σεφερλή: «Ντροπής πράγματα, τον “πυροβολούν” στοχευμένα»

Μία ακόμη συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Καπετάνιος σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή και το είδος της κωμωδίας που υπηρετεί.

 

Μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις που προκάλεσε το «Super Mammy», του Μάρκου Σεφερλή και ειδικότερα το αστείο της «μαμάς Χαρίκλειας» με έναν βιαστή, ο ηθοποιός είπε στο περιοδικό «7 Μέρες Tv»:

«Είναι ντροπής πράγματα και μικροπρέπειες όλα αυτά. Κάποιοι άνθρωποι έχουν βαλθεί να «πυροβολούν» στοχευμένα τον Μάρκο, που προσφέρει γέλιο και χαρά στον κόσμο. Είναι μεγάλη αδικία για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα τεράστιο θίασο, μέσα από τον οποίο ζει κόσμος κι οικογένειες. Τι θέλουν πια; Να μην υπάρχει σάτιρα στην Ελλάδα; Να μην υπάρχει επιθεώρηση; Να γίνουμε όλοι καταθλιπτικοί; Το Δελφινάριο είναι ο απόλυτος προορισμός του καλοκαιριού! Όσοι θέλουν να γελάσουν, θα πάνε να δούνε τον Μάρκο. Τα κείμενα που γράφει είναι πιο μπροστά από την εποχή τους. Ο κόσμος περιμένει πως και πως να πάει να τον δει κι αυτό ορισμένους τους ενοχλεί».

 

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Καπετάνιος πρόσθεσε:

«Με ποιους είναι ρατσιστής ο Μάρκος; Με τους γκέι; Μα έχει συνεργάτες και φίλους γκέι. Με τους ανθρώπους που έχουν αναπηρίες; Ποιοι τα λένε αυτά; Ο Μάρκος στέκεται έμπρακτα κοντά σε αυτούς του ανθρώπους. Και τι δεν ακούσαμε τελευταία… Ότι μειώνει τις γυναίκες, τις οποίες τιμά και λατρεύει, ένας ιππότης απέναντί τους. Απλώς υπάρχει μια μερίδα σνομπ κουλτουριάρηδων, που δεν θέλουν την πλάκα και το γέλιο, αλλά τη λύπη και τη μιζέρια. Να ζούμε όλοι στο σκοτάδι, στη θλίψη».

 

«Με το τηλεπαιχνίδι 5χ5 ο Μάρκος έκανε τέτοια επιτυχία που ο ΑΝΤ1 του έδωσε το πράσινο φως για διακόσια επεισόδια! Το Super Mammy επίσης αρέσει στον κόσμο, η τηλεθέαση είναι ανοδική κι έτσι πήρε το διαβατήριο για ακόμα μία σεζόν. Αυτή την επιτυχία του Μάρκου στο θέατρο και στην τηλεόραση και την αγάπη του απλού κόσμου όλων των ηλικιών κάποιοι δεν την αντέχουν, τη μισούν και τη ζηλεύουν. Όμως ο Μάρκος θα συνεχίσει να κάνει επιτυχίες και να είναι τόσο δημοφιλής γιατί είναι αισιόδοξος, τον χαρακτηρίζει ένας πηγαίος ενθουσιασμός. Κι αυτό είναι θείο δώρο», είπε τέλος, ο Γιάννης Καπετάνιος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00