Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Πρώην παίκτρια του Survivor μηνύει την παραγωγή – Τι συνέβη

Κατά της παραγωγής του γνωστού τηλεπαιχνιδιού Surivor στρέφεται η πρώην παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη, δια του νομικού της εκπροσώπου Απόστολου Λύτρα.

Όπως καταγγέλλεται, η παίχτρια παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δεν της έδωσαν τη δέουσα ιατρική φροντίδα και δεν την ενημέρωσαν για τη σοβαρότητα του εν λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να υποστεί η υγεία της μη αναστρέψιμη βλάβη.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα

«Το δικηγορικό μας γραφεί έλαβε εντολή από την κυρία Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρείας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Suvrivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητά της. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντάς της ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, εξαιτίας τη αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00