«Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή στη σκηνή να κάνουν όλοι εμετό»: Η επική απάντηση της Σοφίας Μουτίδου σε σχόλιο follower

Μουτίδου

Το καλοκαίρι έρχεται και οι περιοδείες ξεκινάνε. Μία από τις ηθοποιούς που θα γυρίσουν την Ελλάδα με περιοδείες, είναι και η Σοφία Μουτίδου. Η αγαπημένη ηθοποιός θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση “10 χρόνια σοφίας”. Μάλιστα χθες, η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε μία αφίσα των παραστάσεων της, ενημερώνοντας τους followers της για ό,τι έρχεται.

Μεταξύ των μηνυμάτων που δέχτηκε η Σοφία, ήταν ένα σχόλιο προσβλητικό και κακό, το οποίο η ηθοποιός δεν δίστασε να δημοσιεύσει. Συγκεκριμένα, κάποιος έγραψε στην ηθοποιό “Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή στη σκηνή να ξεράσουνε όλοι” με εκείνη να απαντά, δίχως να χάνει στιγμή το χιούμορ της, με το link των εισιτηρίων της παράστασης. Η αγαπημένη ηθοποιός, μετά την επική της απάντηση, δημοσίευσε τον διάλογο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Αναμασημένα αστεία δηλαδή. Εντάξει, την έχεις εύκολη εσύ την αρπαχτή. Μισή ώρα το πρωί με τον καφέ προετοιμασία και έτοιμη η “παράσταση”. Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή στη σκηνή να ξεράσουνε όλοι”

“Για αναμασημένα αστεία εισιτήρια εδώ” απάντησε η ηθοποιός.

Μουτίδου, «Μην ξεχάσεις να βγεις γυμνή στη σκηνή να κάνουν όλοι εμετό»: Η επική απάντηση της Σοφίας Μουτίδου σε σχόλιο follower