Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Δίνουν συμβουλές στις γυναίκες για να είναι στυλάτες από το πρωί μέχρι το βράδυ (Βίντεο)

Η Αθήνα Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη μίλησαν στην «Ελένη» για τη συνεργασία τους και δίνουν συμβουλές στις γυναίκες για να ντυθούν από το πρωί ως το βράδυ

 

Η Αθήνα Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη μίλησαν για την επιλογή τους να συνεργαστούν και έδωσαν πρακτικές συμβουλές.

«Ο στόχος μας ήταν να δείξουμε ότι οι γυναίκες μπορούν να συνεργαστούν χωρίς ανταγωνισμό. Έχουμε πάρει η μία από την άλλη καλά στοιχεία γι’ αυτό πάει καλά αυτό που κάνουμε. Είμαστε με γυναικείες ομάδες. «Συμπαθιόμασταν» αλλά δεν γνωριζόμασταν», δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Από την δυναμικότητα της Αθηνάς έχω πάρει, δεν ήμουν έτσι πάντα. Έχουμε πάρει η μία από την άλλη πράγματα. Δεν θα πουλήσει το προϊόν επειδή είμαστε διάσημες», πρόσθεσε.

«Είμαι λίγο αυστηρή, έχω τρομερή υπομονή, όμως πρέπει να βγει η δουλειά. Ο καταναλωτής από εμάς έχει περισσότερες απαιτήσεις, η κριτική σε εμάς είναι πολύ πιο αυστηρή. Σε εμάς δεν υπάρχει το «μια χαρά», σε εμάς πρέπει να είναι τέλειο», αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Είναι μαγική η ζωή με τα παιδιά, άλλα είναι δύσκολη η διαχείριση όταν δουλεύεις πολύ. Προσπαθώ να κάνω σωστό προγραμματισμό και να μην με ταράζουν στην καθημερινότητά μου. Τα κανονίζω με τέτοιο τρόπο που να πηγαίνω μετά σπίτι και να μην κοιτάζω το κινητό μου. Κοιμάμαι καλά, τρώω καλά και γυμνάζομαι. Είναι σημαντικό», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.

Τέλος, Αθήνα Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη έδωσαν συμβουλές στις γυναίκες για το πώς θα κρατήσουν το στυλ τους όλες τις ώρες της ημέρας και να νιώθουν άνετα.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00