Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία – Ποια είναι η πρώτη υποψήφια

Κόκκινοι ή Μπλε; Ποιοι κατακτούν την πρώτη ασυλία;

Είναι οριστικό! Ο Γιώργος Κατσαούνης μετά το άγριο επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια στην καλύβα αποτελεί παρελθόν από το Survivor.

Aν μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας στην κάμερα πως το έκανε για να τον φοβίσει και όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Στον απόηχο, λοιπόν, του επεισοδίου Κατσαούνη – Καραγκούνια, θα διεξαχθεί απόψε το αγώνισμα για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας.

Οι Μπλε προέρχονται από τη νίκη του Σαββάτου στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού και όπως είναι εύκολο κατανοητό, με γεμάτο στομάχι έχουν το πλεονέκτημα.

Από την άλλη οι Κόκκινοι σαφώς μειονεκτούν και μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη τα πράγματα έχουν γίνει χειρότερα για εκείνους.

Κόκκινοι ή Μπλε; Ποιοι κατακτούν την πρώτη ασυλία;

Οι Μπλε θα είναι οι νικητές και εκείνοι που απολαμβάνουν την πρώτη ασυλία, ενώ οι Κόκκινοι οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού για την επιλογή του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

Πρώτη Υποψήφια

Απόψε ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός την απόφαση της παραγωγής, αλλά η ψηφοφορία για αποχώρηση και δεύτερου παίκτη θα διεξαχθεί κανονικά.

Νικητές οι Μπλε και θεατές στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού.

Οπότε υποψήφια από την ομάδα των κόκκινων  θα αναδειχθεί η Ασημίνα!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου