Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Βίκυ Πρωτογεράκη: Βεβαίως, θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο (Βίντεο)

Συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και δήλωσε πως δεν πιστεύει σε καμία περίπτωση όλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Θα είχα πέσει απ’ τα σύννεφα, αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε όλα αυτά, αλλά δεν το πιστεύω. Είναι παρατραβηγμένα όλα αυτά, υπάρχει παραπληροφόρηση, υπάρχει ένας τρόπος να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με αυτά και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά δηλαδή, που μας καίνε», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτοί που κατηγορούν, έπρεπε να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που λένε ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια συζήτηση. Όλο αυτό τώρα, εγώ δεν το θεωρώ καθόλου ανθρώπινο, δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως, και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Από την άλλη μεριά, δήλωσε πως δεν γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά έχει στεναχωρηθεί πολύ για τον πατέρα του.

«Τον Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του. Στεναχωρήθηκα, όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται προφανώς, με όλο αυτό, πόσο μάλλον, όταν ξέρει τον άλλον και το πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός, τη μόρφωσή του δεν την έχει κανένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί και δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους», εξήγησε.

Συμπλήρωσε μάλιστα, πως θα υπερασπιζόταν και εκείνον στο δικαστήριο, αν χρειαζόταν. «Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο. Δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος ή αυτό που λένε. Πηγαίνετε στην Κουμουνδούρου, πηγαίνετε στην πλατεία Καραϊσκάκη και ελάτε μετά, να μου πείτε. Αν πάτε εκεί, τότε θα σας απαντηθούν πολλά σχετικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί», είπε κλείνοντας.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου