Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Chart Show: Ο Κονταρός ρώτησε τη Βανδή αν θα τη στεφανώσει και το τουίτερ πήρε φωτιά

Πρώτο trend στο Twitter έγινε για ακόμα ένα Σάββατο το Chart Show.

Η μουσική εκπομπή του Alpha με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή, κάνοντας ένα μουσικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και ξεχωρίζοντας το τοπ 30 των παραδοσιακών μας τραγουδιών, κέρδισε τους τηλεθεατές, σημειώνοντας μέσο όρο 14,1% στο σύνολο του κοινού και 13,2% στο κοινό 18-54 στην ανταγωνιστική prime time του Σαββάτου.

H Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε με τις ερμηνείες της στα παραδοσιακά τραγούδια, ενώ ο Μανώλης Κονταρός, καλός της φίλος ο οποίος ήταν ανάμεσα στους χθεσινούς καλεσμένους, έκανε τα social media να πάρουν φωτιά όταν τη ρώτησε on air αν θα τη στεφανώσει!

Απαντώντας στην ερώτησή της αν θα επιστρέψει στην Κρήτη, απάντησε με μια μαντινάδα: «Πού να πάω, εδώ θα κάτσω. Καταρχάς, είμαι λίγο στριμωγμένος, με έχει στριμώξει ο κόσμος. Και αν σε ρωτήσω πάλι όταν θα ‘μαστε οι δυο μας, πάλι μπορεί να μου ξεφύγεις, θα σε ρωτήσω στον αέρα: Όλος ο κόσμος με ρωτάει αν θα σε στεφανώσω! Για πες μου, σε παρακαλώ, τι απάντηση να δώσω».
VandiChart_860_3

Η Δέσποινα γελώντας με την αυτοσχέδια μαντινάδα, του είπε με ελαφριά αμηχανία: «Θα το σκεφτώ, μέχρι το τέλος του Chart Show θα σου έχω δώσει απάντηση!». «Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο, όλα εντάξει!» συνέχισε εκείνος, με τη Δέσποινα να δίνει πάσα για το επόμενο βίντεο.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο γλέντι με παραδοσιακή μουσική. Τη σκηνή του Chart Show, ενός ακόμα επιτυχημένου τηλεοπτικού πρότζεκτ της Barking Well, το κέφι απογείωσαν αγαπημένοι καλλιτέχνες: ο Κώστας Αγέρης, η Χαρά Βέρρα, η Ρία Ελληνίδου, ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, ο Μανώλης Κονταρός, η Σοφία Παπάζογλου, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, η Γωγώ Τσάμπα, το συγκρότημα Duo Violins & Andromachi και η Natasha Kay, ενώ στο πλατό η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε τον Γιώργο Ηλιόπουλο, τον Μαρίνο Κόνσολο, και τη Δανάη Λουκάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00