Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καίτη Γαρμπή: Η throwback φωτογραφία πριν από 30 χρόνια και η ιστορία πίσω από το «Ξυπόλητη Χορεύω»

Τόσα χρόνια μετά και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα

Η Καίτη Γαρμπή είναι μία από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz, που δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να αυτοσαρκαστεί.

Η τραγουδίστρια είναι η γυναίκα αυτή που θέλεις για μαμά σου, για αδερφή σου ή για φίλη σου και το αποδεικνύει συνεχώς.

Αυτή τη φορά δεν έκανε κάποιο τέτοιου είδους post, αλλά ανέβασε μια throwback φωτογραφία από τα γυρίσματα για το κλιπ «Ξυπόλητη Χορεύω».

Η Καίτη Γαρμπή παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και γοητευτική με τότε, και στο post αυτό αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το βίντεο κλιπ και πώς αυτό γυρίστηκε.

«Σκαλίζοντας ένα παλιό άλμπουμ βρήκα αυτή τη φωτογραφία, τη μόνη έγχρωμη από το κλιπ “Ξυπόλητη χορεύω”. Θυμήθηκα πως ο σπουδαίος σκηνοθέτης Νίκος Σούλης μου είχε ζητήσει να μπω στη μπανιέρα με τα ρούχα, είπε να με σκεπάσουν μ ένα χοντρό νάιλον για να μη βραχούν τα ρούχα μου κι από πάνω μου έριξαν νερό και αφρόλουτρο για να γίνει σαπουνάδα! Και κάθε τόσο έφτιαχναν σαπουνάδα γιατί δεν κρατούσε πολλή ώρα! Τι ωραία χρόνια τότε και τι ωραίες δουλειές που κάναμε! Αλλά και τώρα, σήμερα σχεδόν 30 χρόνια μετά, το ίδιο τραγούδι παραμένει ζωντανό και μάλιστα φέτος στη γιορτή της γυναίκας 8/3 έγινε η σημαία της φεμινιστικής ομάδας της Βέροιας «Κιλοτίνα» παραφράζοντας ένα στίχο που πολύ του ταίριαξε και νομίζω πως κάθε τέτοια μέρα στη γιορτή της γυναίκας κι εγώ μ αυτό το στίχο θα το λέω», έγραφε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου