Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Λορίν Χάτον: Στα 78 της χρόνια, λέει «όχι» στις πλαστικές επεμβάσεις και νιώθει πιο σέξι από ποτέ (Φωτό)

Παρά τα χρόνια που περνάνε, η Λορίν Χάτον αρνείται να παρέμβει στην εμφάνισή της και στα 78 της χρόνια, δηλώνει πως νιώθει πιο «σέξι από ποτέ».

Το τοπ μόντελ που μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του ’60 και του ’70, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «Harper’s Bazaar» για το τεύχος του Μαΐου, καλύπτοντας το γυμνό της στήθος με τα χέρια της.

Κι ενώ πρόκειται για ένα από τα πιο αποκαλυπτικά εξώφυλλα που έχει κάνει, η ίδια αποκαλύπτει πως δεν ντράπηκε λεπτό κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, γιατί σκεφτόταν πως απέναντί της, έχει το πρόσωπο του εραστή της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, το διάσημο μοντέλο μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο και ανέφερε πως όταν ξεκίνησε, δούλευε για 50 δολάρια την εβδομάδα. Με σκληρή δουλειά όμως, και περίσσιο πείσμα, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της εποχής.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν για τον Christian Dior. Πληρωνόμουν για 50 δολάρια την εβδομάδα. Φοβήθηκα πολύ, γιατί έβλεπα τις καριέρες των μοντέλων να είναι πολύ σύντομες και εγώ ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω», εξήγησε αρχικά.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, για να εξασφαλίσει το επαγγελματικό της μέλλον, υπέγραψε ένα συμβόλαιο που της επέτρεπε να δουλεύει για όσο καιρό «μπορεί».

«Ήταν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που είχε υπογραφεί στην ιστορία της μόδας. Τουλάχιστον, για εκείνη την περίοδο», εξήγησε.

Παρά τα χρόνια, που έχουν περάσει και την εμφάνισή της, που δεν θεωρείται πλέον, ότι ταιριάζει με τα σύγχρονα πρότυπα μοντέλων, η Λόρεν αρνείται κατηγορηματικά να «πειράξει» την εικόνα της.

Ο λόγος, όπως εξήγησε, που είναι κατά των επεμβάσεων, είναι ότι «εξαφανίζουν εσένα». «Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή σε αυτά τα πράγματα, που δεν πρέπει να την ξεπερνάμε. Υπάρχουν άνθρωποι, που γνώριζα, τους οποίους βλέπω τώρα και δεν καταλαβαίνω καν ποιοι είναι. Τα πρόσωπά τους δεν θυμίζουν σε τίποτα τα άτομα που ήξερα», δήλωσε.

Τέλος, μιλώντας για τα μυστικά της ομορφιάς της, αλλά και το αλαβάστρινο δέρμα που διατηρεί μέχρι και σήμερα, η Λορίν Χάτον ανέφερε: «Συνήθως βιάζομαι να πάω στο κρεβάτι μου, είτε για να κάνω έρωτα, είτε για να διαβάσω».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου