Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η φωτογραφία με το μονόπετρο που δέχτηκε από τον σύντροφό της (Φωτό)

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Μία από τις πιο όμορφες εκπλήξεις είχε δεχτεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά την παραμονή της στο Survivor.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας συνομίλησε με έναν φίλο της, ο οποίος αποκάλυψε πως ο σύντροφός της -για τον οποίο δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα- θέλει να της κάνει πρόταση γάμου.

Μετά την αποχώρησή της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου και αποκάλυψε πως ο αγαπημένος της τη ζήτησε σε γάμο και είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια».

Χθες το απόγευμα, η επιχειρηματίας δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter θέλοντας να μας δείξει το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο μέλλοντας σύζυγός της.

«Yes I do», ανέφερε στην ανάρτησή της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύντροφός της.