Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι είναι το κορμί της μετά από δύο εγκυμοσύνες (Εικόνες)

Πετρούνιας Μιλλούση

Είναι μία πολυάσχολη μανούλα, καθώς η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής κάθε γυναίκας, αφού είναι μητέρα δυο όμορφων κοριτσιών αλλά και σύζυγος.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι μία πολυάσχολη μανούλα, καθώς η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Τα Σαββατοκύριακα όμως, η Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής κάνει πάντα διαλείμματα και φροντίζει να αφιερώνει τον χρόνο της στην οικογένειά της.

Η ίδια έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται συχνά μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Βασιλική Μιλλούση έκανε μία εντελώς διαφορετική ανάρτηση, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες μέσα από τις οποίες θέλησε να μας δείξει το σώμα της μετά από δύο γέννες.

«Πολλά χρόνια περίμενα τη στιγμή που θα έφτιαχνα το δικό μου γυμναστήριο και αυτή η στιγμή ήρθε, η χαρά και η προσμονή μου φαίνεται… Δεν περιγράφω άλλο νεότερα σύντομα», έγραψε η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00