Ο Έλον Μασκ έχει άγριες διαθέσεις για το Twitter – Το δείχνει καπνίζοντας κάνναβη (Φώτο)

Μασκ

Ο μεγιστάνας της Tesla και της SpaceX Έλον Μασκ ανέβασε την Πέμπτη μια παλαιότερη φωτογραφία του στην οποία καπνίζει κάνναβη για να δείξει πώς θα λειτουργεί στο εξής το Twitter, του οποίου είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος.

«Η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα είναι αναμμένη» έγραψε κάτω από την φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στη διάρκεια συνέντευξής του στο δημοφιλές ραδιοφωνικό σόου του Τζο Ρόγκαν.

Ο Μασκ είχε αναγκαστεί να απολογηθεί για το περιστατικό με την κάνναβη το 2019, όταν πρώην υπάλληλος της Tesla δήλωσε πως είχε απολυθεί επειδή κάπνιζε κάνναβη εκτός εργασίας.

Την Δευτέρα έγινε γνωστό ότι ο Μασκ αγόρασε το 9,2% της Twitter Inc. και έγινε έτσι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας.

Μια μέρα αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Twitter.

Πρώτη του κίνηση μετά την εξαγορά ήταν να ξεκινήσει «δημοσκόπηση» στην οποία ρωτούσε τους εκατομμύρια ακολούθους του στο Twitter αν η υπηρεσία πρέπει να αποκτήσει το περίφημο κουμπί «edit» για τη διόρθωση αναρτήσεων μετά τη δημοσίευσή τους.

Όπως φαίνεται ο Μασκ επιθυμεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο Twitter ενώ ορισμένοι αναλυτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αγοράσει μεγαλύτερο μερίδιο στην εταιρεία.