Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει πάρε λίγο χρόνο» (Εικόνα)

μαρία-ηλιάκη

Δείτε την μακροσκελή ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Ένα ξεχωριστό ποστ έκανε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H παρουσιάστρια, όντας μανούλα εδώ και μερικούς μήνες, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τη μητρότητα στους followers της.

Δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη μικρή της, την οποία κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της και έγραψε στις μητέρες να ακολουθούν τον εσωτερικό τους χρόνο.

Αναλυτικά:

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει “Οδηγός Του Καλού Γονιού” υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα, μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κλάψε φώναξε ζήτα βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς».

H ανάρτησή της

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου