Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor: Λάμπρος Κωνσταντάρας για Βρισηίδα Ανδριώτου – «Κομπλεξάρα, κακομαθημένο 25χρονο»

Έναν μήνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν παραλείπει να παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να στηρίζει δημόσια τους φίλους του, δεν… «μασάει» τα λόγια του.

Μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος «έσφαξε» τη Βρισηίδα Ανδριώτου, για την οποία τις τελευταίες ημέρες δέχεται –όπως έχει δημοσιοποιήσει ο ίδιος- υβριστικά μηνύματα.

Έναν μήνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος δεν παραλείπει να παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και να στηρίζει δημόσια τους φίλους του, δεν… «μασάει» τα λόγια του.

Μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος «έσφαξε» τη Βρισηίδα Ανδριώτου, για την οποία τις τελευταίες ημέρες δέχεται –όπως έχει δημοσιοποιήσει ο ίδιος- υβριστικά μηνύματα.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης 29/3, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έγραψε στο προφίλ του στο twitter: «Ατελειωτα κομπλεξάρα. Μη ζηλεύεις κακομαθημένο 25χρονο. Φύγε πάλι και κλάψε παραπέρα. ΚΑΛΗΜΈΡΑ», απασφαλίζοντας για την πρώην συμπαίκτριά του στην ομάδα των Διασήμων.

Δες το tweet του Λάμπρου Κωνσταντάρα:

 

Προηγούμενα tweets του δημοσιογράφου για τη Βρισηίδα Ανδριώτου:

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου