Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Σοφία Λεοντίτση: Μετά το ξέσπασμα κατά του πρώην της ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

Η Σοφία Λεοντίτση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η είδηση αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά το ξεσπασμά της κατά του πρώην συζύγου της όπου αποκάλυψε την κόντρα τους, αλλά και όσα ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους.

Στη νέα τη ανάρτηση για την εγκυμοσύνη η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» γράφει στο story της: «Ο πρώην και η νυν του, ξέχωρα απ’ όλα τα άλλα, γνωρίζουν και το πιο σημαντικό απ’ όλα. Ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου και όχι μόνο με χλευάζουν δημόσια οι ανύπαρκτοι, αλλά καλούν κόσμο και απειλούν ότι θα με πάνε στα δικαστήρια. Απλά κλαίω από τα γέλια με την κακοήθεια κάποιων που νομίζουν ότι θα καθόμασταν να δεχόμαστε για πάντα κακοποίηση στην ψυχή μας, πίσω από κάθε λεκτική βρωμιά τους».

story-2_leontitsi

Το παρασκήνιο του χωρισμού και η αποκάλυψη για τον πρώην της

Η Σοφία Λεοντίτση, η οποία σε λίγο καιρό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Τόλη Χριστοφοράκη προέβη σε μία απρόσμενη αποκάλυψη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι ο πρώην σύζυγός της επικοινώνησε με τον Τόλη Χριστοφοράκη, μέσω μηνυμάτων, για να του πει, ότι εκείνη έχει εμμονές μαζί του.

Η ίδια έγραψε στα Instagram Stories της:

«Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση επιτέλους, ύστερα από ενάμιση χρόνο. Μπορώ επιτέλους να φωνάξω δυνατά ότι αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον πρώην άντρα μου, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχθώ ότι με παράτησε.

Επιτέλους αποκαλύφθηκε το μυστικό μου και δεν έχω λόγο να το κρύβω!! Η αφορμή ήταν πως αντέδρασα ως μητέρα σε ένα ακόμα κάλεσμα που του έγινε για τα γενέθλια του παιδιού του και αρνήθηκε να έρθει… Στην κακοποιητική συμπεριφορά δυο δρόμους έχεις. Ο ένας είναι να γελάς δυνατά και ο δεύτερος να πέσεις στα χάπια. Θα πάρω το πρώτο! Με αγάπη λοιπόν δικό σας! Κι αυτό το Story εννοείται πως είναι η απόλυτη απόδειξη ότι κόβω και τις φλέβες μου».

 

Στη συνέχεια ανάρτησε και δεύτερο story, όπου έγραψε: «Και για να το σοβαρέψουμε. Δεν ξέρω πόσες γυναίκες ούσα χωρισμένες και παρατημένες πράγματι, εγώ δεν έχω τέτοια ταμπού, θα άφηναν πλήρη ελευθερία επιλογής σε έναν άντρα, αφήνοντας εντολή στον δικηγόρο τους ότι σας παρακαλώ ο πρώην σύζυγός μου θα ήθελα να διαλέξει όσες μέρες και ώρ5ες θέλει για να βλέπει το παιδί του και όχι απλά τι ορίζει ο νόμος.

Δεν ξέρω επίσης πόσες εμμονικές γυναίκες θα έπαιρναν τον πρώην άντρα τους λίγο πριν τη βάφτιση του παιδιού τους να του πουν ξέρεις κάτι; Αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου και έχεις κάποια σύντροφο που είναι σημαντική για εσένα, μπορείς ελεύθερα να τη φέρεις στη βάφτιση που είναι μια σημαντική ημέρα για το παιδί μας και θέλουμε δίπλα μας όσους αγαπάμε… Δεν ξέρω πραγματικά πόσες εμμονικές γυναίκες θα έκαναν αυτά κι άλλα τόσα και άλλα τόσα για χάρη του καλού, της ηρεμίας και της αγάπης για τα παιδιά που πρέπει να είναι υπεράνω όλων των παθών μας. Δεν ξέρω αλήθεια σας λέω.

Καλημέρα και καλή τύχη πλέον. Αν δεν σε σέβονται καλύτερα λοιπόν να σε φοβούνται την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να πουν άλλη μια βρωμιά. Ενάμιση χρόνο τώρα είμαι η τρελή. Ας έχουν λόγο λοιπόν».

Δείτε τα Instagram Stories της Σοφίας Λεοντίτση:

Στιγμιοτυπο_οθονης__169_

leontitsi_story

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00