Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Ηλίας Μαμαλάκης: Απίστευτο άδειασμα στο «MasterChef» – Τα έβαλε με παίκτες, κριτές και σχολές μαγειρικής

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παρακολούθησε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και φαίνεται πως εξοργίστηκε με την άγνοια των παικτών για την πολίτικη κουζίνα, η οποία ήταν και το ζητούμενο της δοκιμασίας.

Ο γευσιγνώστης και σεφ έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και άδειασε παίκτες, κριτές και σχολές μαγειρικής!

«MasterChef. Τι να πω; Σήμερα η κυρία Κοφινά προκάλεσε τους διαγωνιζόμενους του master chef να μαγειρευτούν πολιτική κουζίνα. Παντελής άγνοια. Ιδιαίτερα κακή εντύπωση μας έκανε ο Γρηγόρης που δεν περιορίστηκε να δηλώσει την άγνοια του αλλά την απαξίωσε.

Ξέρει σούσι αλλά δεν ξέρει παστουραδόπιτα χα χα. Νομίζουν ότι η κουζίνα είναι πεδίο σνομπισμού και όχι γνώσης και γεύσης. Οι σχολές μαγειρικής για να προσελκύσουν μαθητές μιλάνε για σφαιροποίηση Ράνερ αγάρ αγάρ θερμομόνωση και δεν διδάσκουν το κάπνισμα μιας μελιτζάνας. Και ιδού το αποτέλεσμα δεν ξέρουν να προφέρουν το Χιουνκιάρ.

Ο θεός της μαγειρικής να βάλει το χέρι του. Επίσης οι κριτές έκριναν εμφάνιση και γεύση χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν την μικρασιατική γεύση και ταυτότητα που ήταν το ζητούμενο» έγραψε η Ηλίας Μαμαλάκης στα social media.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00