Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ιωάννα Μαλέσκου: Στέλνει μήνυμα σε όσους τη στεναχώρησαν στο παρελθόν (Εικόνα)

«Με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς» – Το κοριτσάκι που την έκανε να «βλέπει» καθαρά με όλες της τις αισθήσεις

Ένα μήνυμα σε όλους εκείνους που τη στεναχωρούσαν στο παρελθόν και την έκαναν να νιώθει άβολα έστειλε μέσω του Instagram της η Ιωάννα Μαλέσκου. 

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Love It» δημοσίευσε φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού που την παρακολουθεί στην τηλεόραση, γράφοντας παράλληλα ένα μακροσκελές κείμενο που περιέχει αρκετούς συμβολισμούς.

Διαβάστε την ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

«Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις.

Στέκεται στην εικόνα μου

Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα!

Κατάλαβα τους συμβολισμούς

Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου