Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που ενόχλησε τον Χρήστο Δάντη (Φωτό)

Δάντης

Στο σκίτσο φαίνονται Έλληνες καλλιτέχνες να σιωπούν απέναντι στον Πούτιν προκαλώντας την οργή του τραγουδιστή

Ένα σκίτσο του Χρήστου Παπανίκος για το πώς βλέπουν οι Έλληνες καλλιτέχνες την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία ενόχλησε ιδιαίτερα τον Χρήστο Δάντη καθώς ένιωσε πως στοχοποιήθηκε.

Ο σκιτσογράφος στη δημιουργία του δείχνει τον Βλαντιμίρ Πούτιν να πατάει στον σβέρκο μια Ουκρανή. Ακριβώς από κάτω δείχνει Έλληνες καλλιτέχνες που σύμφωνα με τον σκιτσογράφο κλείνουν τα μάτια τους, τα αυτιά τους και το στόμα τους στα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Βλέποντας το σκίτσο ο Χρήστος Δάντης σε ανάρτησή του έγραψε: «Ας πει κάποιος σ αυτούς τους «#%#@«%£¥» ότι τοποθετήθηκα κατά της εισβολής στην Ουκρανία και του Πούτιν απ το Facebook στις 24/2 κι ότι με τη γνωμάτευση ενός ειδικού στα εικαστικά η γελοιογραφία αυτή είναι μηνύσιμη έτσι για την ιστορία!».

Papanikas
Dantis

Ο Χρήστος Δάντης κατέβασε το σχόλιό του καθώς δέχτηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Ο τραγουδιστής επανήλθε με νέο tweet γράφοντας: «Αφού μελέτησα τα περισσότερα σχόλια σας, κατέληξα ότι έχετε δίκιο. Τίποτα και σε οποιαδήποτε μορφή τέχνης δε λογοκρίνεται καθώς έχει να κάνει με την υποκειμενική άποψη του Καλλιτέχνη. Ανακαλώ και αποσύρω το προηγούμενο tweet – post για το παρακάτω σκίτσο».

Υπεθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Δάντης από το ξεκίνημα του πολέμου την προηγούμενη Πέμπτη είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook:  «Κατά κάθε πολέμου απ’ όπου κι αν προέρχεται!  #Ουκρανία».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00