Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάμτα – Συγκινεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου (Φωτό)

Η Τάμτα με τη μητέρα και την κόρη της συμμετείχε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, για συμπαράσταση για την Ουκρανία.

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη και καλλιτέχνης από όλα τα μέρη της γης στέκονται δίπλα στον ουκρανικό λαό.

Η Τάμτα συμμετείχε στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε το δικό της μήνυμα κατά του πολέμου.

Τα όσα ζει ο ουκρανικός λαός της ξύπνησε μνήμες από τα δικά της παιδικά χρόνια στη Γεωργία. «Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου στην σημερινή διαδήλωση. Με το ίδιο πάθος για τον ίδιο λόγο. Όπως όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια», έγραψε η Τάμτα.

Μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από εικόνες στην πλατεία Συντάγματος, που πλημμύρισε μηνύματα στήριξης στην Ουκρανία.

«Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο», ευχήθηκε η τραγουδίστρια ενώνοντας τη φωνή της με τις φωνές εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που ζητούν να σταματήσει ο πόλεμος.

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Instagram:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου