Σίσσυ Χρηστίδου για το θρίλερ της Πάτρας: «Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα» (Φώτο)

Χρηστίδου

H Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε με έντονο ύφος όσους βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα σχετικά με την υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η παρουσιάστρια διαβάζοντας διάφορα σχόλια στα social media αποφάσισε να πει τη γνώμη της.

«Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα» έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια για τα σχόλια των άλλων χρηστών. «Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή και υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει», συνέχισε.

Τη θέση της σχολίασαν οι διαδικτυακοί της φίλοι στο Twitter με τους οποίους η Σίσσυ Χρηστίδου αντάλλαξε κάποια μηνύματα. «Οι χαρακτηρισμοί κάποιων εδώ μέσα δεν αρκούν για να αλλάξουν τις θέσεις μου. Ξέρω πως να πάω με τα νερά αυτά. Δεν θέλω. Γιατί η ακεραιότητα είναι σημαντικότερη. Αν όντως είσαι εγκληματολόγος, παρακολουθείς συνεντεύξεις και τουίτερ για απαντήσεις στα εγκλήματα; Υπέροχο», ήταν η απάντησή της σε μία από τους χρήστες που της ανέφερε ότι κάποιοι μπορεί να είναι όντως εγκληματολόγοι.

«Μα τι λέτε;;; Δεν είναι “σχόλιο” η απόδοση τριπλής δολοφονίας σε μια μάνα όταν δεν υπάρχει ακόμα ούτε καν κατηγορητήριο. Αν κάνει κακό στον εαυτό της αύριο το πρωί που θα είμαστε όλοι εμείς; Αυτό λέω. Ας περιμένουμε να βγει η αλήθεια. Τίποτα άλλο», απάντησε σε άλλον χρήστη.

«Το να υποστηρίξεις πως μια μάνα δολοφόνησε τα παιδιά της χωρίς να υπάρχει καν κατηγορητήριο, με όλο το σεβασμό, δεν είναι “άποψη”».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε όμως ότι δεν αναφέρεται σε όλους τους χρήστες του Twitter. «Δεν απευθύνομαι σε όλους αλλά σε συγκεκριμένους, που διευκρινίζω. Αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην περιγραφή πάω πάσο. Κατά τα άλλα όπως έχετε δικαίωμα να λέτε ελεύθερα τη γνώμη σας εσείς, έχω κι γώ. Τα επαγγέλματα μας δεν έχουν καμία σημασία. Απλά εσείς το κάνετε ανώνυμα».