Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Σοφία Λεοντίτση: Απίστευτη αλλαγή στο σώμα της μετά την γέννα – «Έκλαιγα στα δοκιμαστήρια…» (Φώτο)

λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση, πρώην παίκτρια του My style roks ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν και την σύγκρινε με μια σημερινή.

Όπως ανέφερε η ίδια έχασε τα επιπλέον κιλά χωρίς προσπάθειας και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσες γυναίκες ανησυχούν για το βάρος που παίρνουν στην εγκυμοσύνη.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

Η εγκυμοσύνη είναι ευλογία , όχι επιπλέον λόγος για άγχος και στρες για το τι θα γίνει με το σώμα μας . Ο χρόνος όταν όλα πάνε καλά θα κάνει τη δουλειά του όπως βλέπετε . Απολαύσετε λοιπόν τη διαδικασία των μηνών που θα φέρουν τη χαρά στη ζωή σας και αφήστε τα κιλά . Εγώ δεν έκανα ούτε διατροφές ούτε ιδιαίτερη γυμναστική και όχι απλά τα έχασα αλλά έγινα καλύτερη κ από 20 χρονων . Ποσό μάλλον αν κοπιάσεις και θέσεις στόχους . Όλα αυτά όμως αφήστε τα για την ώρα που πρέπει !

Και για εμένα τότε όλο αυτό ήταν ένα σοκ .. θυμάμαι τον εαυτό μου να κάθεται στα δοκιμαστήρια και να κλαίει με τα λεπτά γιατί από το 36 που φορούσα δεν χωρούσα ούτε στο 44 !!! Όλα όμως ήθελαν απλά το χρόνο τους κορίτσια . Όλα φτιάχνονται λοιπόν και γίνονται και καλύτερα ακόμα . Σας φιλώ γλυκά για όλα αυτά τα μνμτα που μου στέλνετε και σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά σαν να ήμουν η φίλη σας !

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου