Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internet

O Τάσος Μπρατέλης από την Γερμανία που έγινε viral με τις συνταγές του (Βίντεο)

Ο Τάσος Μπρατέλης, έγινε viral γιατί στην περίοδο της πρώτης καραντίνας, την άνοιξη του 2020, τα βίντεο του με συνταγές είχαν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο Youtube.

O κ. Τάσος, δεν ξεκίνησε τότε να ανεβάζει συνταγές, αλλά τουλάχιστον έξι χρόνια πριν. Απλά τότε έκανε το μεγάλο «μπαμ». Στο κανάλι του, μπορούμε να βρούμε κάθε είδους συνταγή.

Για κυρίως πιάτα, μεζέδες, ψωμιά & ζύμες, μέχρι για γλυκά, μερακλίδικα -όπως γράφει ο ίδιος- φαγητά, μπάρμπεκιου, εορταστικά, νηστίσιμα… όλες οι συνταγές, είναι καταχωρημένες σε ένα πλήρως οργανωμένο και εύχρηστο site, το pappoustasos.com, το οποίο το έχει αναλάβει η κόρη του και φυσικά στο κανάλι του στο Youtube, με τίτλο «ο παππούς Τάσος μαγειρεύει», που είναι εξίσου κατατοπιστικό και έχει 125 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες. Επίσης, υπάρχει και η σελίδα grandpa tassos cooking στο facebook, όπου οι συνταγές/βίντεο ανεβαίνουν παράλληλα με το Youtube, και την επιμελείται ο γιoς του που ζει στην Αγγλία.

«Ήρθα στη Γερμανία ως παιδί μεταναστών, η μητέρα μου ήταν μία πάρα πολύ καλή μαγείρισσα, και ενώ όλα τα υπόλοιπα παιδιά έπαιζαν έξω, εγώ ενθουσιαζόμουν με την μαγειρική και καθόμουν μαζί της. Πάντα, όταν καθόμουν σπίτι μαγείρευα, ήταν δική μου υπόθεση! Η σπεσιαλιτέ μου είναι κυρίως τα μαγειρευτά, είμαι «της κατσαρόλας» και του φούρνου. Μου αρέσει πολύ το αγριογούρουνο στιφάδο», δήλωσε ο κ. Τάσος.

Πώς έγινε viral

«Μπήκα στο Youtube το 2012 να ανεβάσω βίντεο από μία συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου. Ξαφνικά την επόμενη μέρα είχε 10.000 προβολές. Έτσι αποφάσισα να ανεβάσω τις συνταγές μου, και ξαφνικά είχαν απήχηση. Μιλάω μόνο στα ελληνικά στα βίντεό μου. Μπαίνουν στο κανάλι μου και Γερμανοί και Έλληνες αλλά και πολλοί άνθρωποι μου στέλνουν τα σχόλιά τους. Ο γιος μου μού έδωσε την ιδέα να βγω στο «γυαλί», και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό», ανέφερε ο Τάσος Μπρατέλης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου