Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Νίκο Αντύπα – «Σήκω πάμε να τραγουδήσουμε, να κάνουμε όνειρα…»

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της μουσικής ο θάνατος του συνθέτη τεράστιων επιτυχιών και μουσικού Νίκου Αντύπα

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της μουσικής ο θάνατος του συνθέτη τεράστιων επιτυχιών και μουσικού Νίκου Αντύπα.

 

Η δουλειά, όμως, που σημάδεψε την καριέρα του ήταν ο δίσκος «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και με ερμηνεύτρια την Πρωτοψάλτη. Το άλμπουμ γνώρισε τεράστια επιτυχία ενώ το 1998 παρουσιάζεται και με τη μορφή μουσικής παράστασης σε σκηνοθεσία Δημήτρη Παπαϊωάννου.

Είχε προηγηθεί, το 1992, το επίσης επιτυχημένο Δι’ ευχών, και πάλι με στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, αυτή τη φορά με ερμηνεύτρια τη Χαρούλα Αλεξίου.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αποχαιρέτησε τον καλό της φίλο και συνεργάτη με μία σπαρακτική ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

Μου είπες «Αλκηστουλα μου θέλω να αφήσω το αποτύπωμα μου” αυτή η φράση έμελλε να είναι και ο αποχωρισμός μας . Που να το φανταζόμουν 15 μέρες πριν ότι αντί να γράψω τον πρόλογο στα καινούργια σου τραγουδια θα έγγραφα τον επίλογο .

Τρυφερέ μου φίλε, Καλλιτεχναρα μου! Σα το νερό ήρθες και φεύγεις σαν αέρας …. Και τώρα ποιος θα φέρνει κουλουράκια και κέικ με κανέλλα; Ποιος θα λέει “Αλκηστουλα μου” και θα γελάει με την καρδιά του στο Studio?

Νίκο μου τι αποτύπωμα άφησες !!!! 400 και … παραστάσεις με το Ηφαίστειο στο Δημοτικό θέατρο του Πειραιά και σε όλο τον κόσμο , 3 δίσκους και 35 χρόνια φιλίας και αγάπης ….
Νίκο μου βρε άτιμο πλάσμα ήσουν τόσο ήρεμος και όμορφος στην εντατική που για μια στιγμή νόμισα ότι θα άνοιγες τα μάτια και θα μου έλεγες
-Χα !! Στην έφερα ! Το πίστεψες εεε!

Νίκο μου αδιανόητο

Έλα σήκω πάμε να τραγουδήσουμε να κάνουμε όνειρα , να ξεχαστούμε
Έλα πάμε στο στέκι μας να φάμε ομελέτες και να πιούμε ζέστη σοκολάτα
Έλα να πάμε στην Πράγα και στο Παρισακι με το “διθέσιο”και τη Λίνα μας και να τραγουδάμε δυνατά με ανοιχτά παράθυρα “εγώ το φως μετάλαβα και εκεί σε πάει η καρδιά συνήθως …”
Ένα ένα τα κομμάτια μας αποκολλούνται και γίνονται δορυφόροι στο σύμπαν …..
Νίκο μου μεγαλώσαμε ξαφνικά …

Ο,τι αφήσαμε στη μέση θα το ολοκληρώσω στο υπόσχομαι .

Μαρία μου και Εμανουελλα μου έφυγε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ «ελεύθερος ξανά , παντού και πουθενά ο,τι αγαπώ θα σωθεί και εγώ στον κόσμο θα βγω από την αρχή»
Νίκο μου θα σε ευγνωμονώ για ότι «νοιώσαμε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου