Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει… μόνο «για εμάς» και δίνει ραντεβού στο Παλλάς από τις 15 Ιανουαρίου (Βίντεο)

θεοδωρίδου, Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει… μόνο «για εμάς» και δίνει ραντεβού στο Παλλάς από τις 15 Ιανουαρίου (Βίντεο)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε ένα μεγάλο δώρο στους διαδικτυακούς της φίλους και τραγούδησε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο μια μεγάλη της επιτυχία.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Παλλάς από το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, βρίσκεται κυρίως στο σπίτι για να προστατέψει τον εαυτό της από τον κοροναϊό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέβασε ένα βίντεο στα social media στο οποίο ανέφερε: «Επειδή είμαι μέσα συνέχεια, φοβάμαι και δεν πάω πουθενά αποφάσισα να κάνω καραόκε. Αν πάει καλά το πείραμα θα τα λέω όλα καραόκε παιδιά…».

Στη συνέχεια η ίδια τραγούδησε το τραγούδι «Για εμένα» σε… καραόκε version και πήρε χιλιάδες θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά τις έξι εορταστικές συναυλίες, με πάνω από 8.500 θεατές να συρρέουν στο Θέατρο Παλλάς για να απολαύσουν τις επιτυχίες της, μας προσκαλεί και πάλι σε μια μουσική γιορτή, με όλα εκείνα τα τραγούδια που μας κάνουν κάθε φορά να ερωτευόμαστε, να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε μαζί της. Για 2 επιπλέον Σαββατοκύριακα στο Θέατρο Παλλάς, 15-16 και 22-23 Ιανουαρίου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο «Η ερωτική Νατάσα», αγαπημένα τραγούδια του κοινού που αναδείχθηκαν μετά από online ψηφοφορία, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της «Έξαψη» και «Υπάρχω για σένα».