Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Το χιουμοριστικό βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη για το πώς περνά την καραντίνα (Βίντεο)

μαρία-ηλιάκη

Σαρώνει ο κορωνοϊός στη χώρα μας, με πολλούς celebrities να έχουν βρεθεί θετικοί, μεταξύ αυτών και η Μαρία Ηλιάκη.

Το Σάββατο 8/1 η παρουσιάστρια του MEGA γνωστοποίησε ότι διαγνώσθηκε με Covid-19 με ένα InstaStory. To πρωί της Τετάρτης 12/1, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο, διάρκειας 16 δευτερολέπτων. Φορά πιτζάμες και διαφορετική κάλτσα στο κάθε πόδι της, ενώ τα μαλλιά της τα έχει πιάσει πιάνω με ένα κοκαλάκι. Κάθεται στον καναπέ του σαλονιού της και κάνει αστείες γκριμάτσες στην κάμερα, με τη συνοδεία μουσικής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν φοβάται να τσαλακωθεί, βρίσκεται σε καραντίνα και φυσικά βαριέται, μιας που -όπως φαίνεται- δεν αντιμετωπίζει ευτυχώς σοβαρά συμπτώματα της ασθένειας. «Παρέα με τον covid. Αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα, στείλε μου φωτό σε dm…😅😗😂. Η χειρότερη κάτι θα κερδίσει. Δεν έχω σκεφτεί ΤΙ, αλλά κάτι θα βρω. Τι βασίλισσα 👑 του Instagram είμαι 😂❤️;» σημειώνει, με χιούμορ, στη λεζάντα του post της.

Επιπλέον, πραγματοποίησε ένα InstaStory, όπου ξανά αυτοσαρκάζεται. Φορώντας ρόμπα, πιτζάμα και παντόφλες, τραβάει βίντεο τον εαυτό της μπρστά από έναν ολόσωμο καθρέπτη. «Πώς με κατάντησε ο covid εμένα, το fasion icon;» γράφει η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου