Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Τα πανύψηλα πόδια της Άννα Κανιούκ τα σπάνε στο διαδίκτυο (Βίντεο)

Άννα Κανιούκ

Η ρωσίδα Άννα Κανιούκ, έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο από μια τυχαία φωτογραφία. Σε μια από τις πρώτες αναρτήσεις που είχε ανεβάσει, κρατούσε ένα μωρό στην αγκαλιά της και με τα πανύψηλα πόδια της, έκανε σπαγγάτο στον αέρα και κατάφερνε όρθιαμ να κλείνει το πορτμπαγκάζ.

Από εκεί και μετά η καριέρα της εκτινάχτηκε. Και οι ακόλουθοι της εκτός από φίλους και συγγενείς έφτασαν να είναι 1,4 εκατομμύρια. Το κύριο χαρακτηριστικό της Άννας είναι τα πανύψηλα πόδια της. Η ίδια έχει ύψος 1.83 αλλά θαρρείς ότι είναι πάνω από δυο μέτρα.

Η Άννα φωτογραφίζεται πλέον παντού, με φόρμες, με κοντές φούστες, με μαγιό και αναδεικνύει τα ψηλά και καλλίγραμμα πόδια της. Μάλιστα έχει δημιουργήσει και σάιτ στο οποίο κάνει μαθήματα γυμναστικής σε ανθρώπους (έναντι τουλάχιστον 100 δολαρίων) για να χάσουν βάρος.

Με το νέο έτος η ίδια ανέβασε ένα νέο βίντεο στο οποίο εύχεται χρόνια πολλά στους ακολούθους της: «Τα έτη 2020 – 2021  είχαμε »αναταράξεις» περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ελπίζω το 2022 να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για όλους μας! Να είστε ευέλικτοι, υγιείς και χαρούμενοι».

Στο βίντεο αυτό φοράει μοβ μπότες μέχρι ψηλά το πόδι και βρίσκεται μέσα σε ένα βαγόνι του μετρό όπου έχει αναταράξεις και πηγαίνει πέρα δώθε και προσπαθεί να κρατηθεί με τα πόδια της από μια χειρολαβή.

Αθλήτρια ενόργανης

Η Άννα ήταν αθλήτρια ενόργανης πριν ασχοληθεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι παντρεμένη και έχει μια μικρή κορούλα 2 ετών. Η ίδια έχει επισκεφτεί και τη χώρα μας και έχει ανεβάσει και βιντεο της που κάνει ασκήσεις ευλυγισίας στη Χαλκιδική.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου