Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (Βίντεο)

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

O δημοφιλής τραγουδιστής είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου Covid-19. Όπως αναφέρει ο ίδιος, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου.

Η ανάρτησή του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Εγώ σήμερα, παρόλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Τα συμπττώματα είναι ήπια, σαν ένα ελαφρύ κρυολόγημα.

Να προσέχετε, όπως θα συνεχίσω να προσέχω και εγώ. Εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά η αυριανή μας παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Σας εύχομαι υγεία, να είστε πάντα ασφαλείς, να προσέχετε και να έχετε την ελπίδα ότι σύντομα αυτό θα τελειώσει. Χρόνια Πολλά» αναφέρει στο βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00