Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Μαίρη Μπάρκουλη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – «Δεν μασάμε… Θα τα αντιμετωπίσω όλα»

Στο σπίτι της βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μαίρη Μπάρκουλη, μετά τη σύντομη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, με ανάρτησή το βράδυ της Τετάρτης.

«Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου»

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Μετά την στεφανιογραφια είπα δεν φεύγω απόψε αντί για αύριο;;;; Δεν μπορώ να πω ότι άρεσε στους γιατρούς, αλλά εσείς με ξέρετε πόσο ατίθαση είμαι… Μετά από μια αρτηρία βουλωμένη 100 τοις εκατό και το Hashimoto να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς επιτέλους κοντά σας.. Δεν μασάμε.. Θα τα αντιμετωπίσω όλα με όλη μου την δύναμη..

Πάντως πρέπει να παραδεχτείτε ότι τα βραδιά έχω τάσεις φυγής και τάσεις να κάνω τρέλες όπως τη σημερινή.. Να ’ναι καλά ο κ. Παπανικολάου που με πρόσεξε τόσο πολύ και ας με συγχωρήσει που δεν τον άκουσα… Αχ σπίτι μου, σπιτάκι μου».

 

«Έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα»

Η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη, το πρωί της Τετάρτης (8/12) μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το πρόβλημα υγείας της.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και ’γω. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά.

Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος για κάποιο λόγο. Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες. Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες», είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου