Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Άρης Σερβετάλης: Η πρώτη ανακοίνωση μετά την αποχώρηση από τον «Ρινόκερο»

Σερβετάλης

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του γνωστού ηθοποιού Αρη Σερβετάλη να αποχωρήσει τον θίασο που είχε ανεβάσει το θεατρικό έργο «Ρινόκερος» καθώς όπως είπε δεν μπορεί να παίζει μόνο για εμβολιασμένους με αποτέλεσμα να μείνουν άνεργοι ηθοποιοί, συντελεστες και εργαζόμενοι στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός χθες απάντησε μέ ανάρτηση του στο instagram

Δημόσια απάντηση για τους λόγους που εγκατέλειψε την παράσταση Ρινόκερος, έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο τέως πρωταγωνιστής, Άρης Σερβετάλης.

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα.

Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου.

Για το γεγονός πως οι συνάδελφοι μου μένουν άνεργοι, θεωρώ πως είναι ευθύνη της παραγωγού εταιρείας ν’ αποζημιώσει τους συντελεστές του Ρινόκερου. Αδυνατώ να μετέχω σε ένα «πιστοποιημένο» ντάνιασμα ανθρώπων. Είμαστε μια κοινωνία προσώπων, όχι αγέλη που διαχωρίζεται σε εμβολιασμένους και μη», δήλωσε σε ανακοίνωσή του.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Αρκετοί συνάδελφοι του δημοφιλούς ηθοποιού καταδίκασαν την απόφασή του.

«Έχω σοκαριστεί με την παραίτηση Σερβετάλη, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μια παράσταση, αγνοώντας ότι δουλεύουν κι άλλοι άνθρωποι εκεί. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι τόσο μέσα στην πίστη, δεν σκέφτεται ότι οι άλλοι άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά», σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Η άποψή μου είναι ότι όταν σε αυτή την παράσταση συμμετέχουν και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι δεν μπορεί να πάει αντίθετα σε ένα νόμο του κράτους και να αφήσει άνεργος όλους τους συντελεστές, δε μπορεί έτσι ξαφνικά να λες φεύγω και παραταάω σύξυλους όλους τους άλλους, θεωρώ ότι ήταν λάθος η κίνηση του κ. Σερβετάλη», είπε ο Κώστας Κρομμύδας.

Η παραγωγή της παράστασης αναζητά καινούργιο πρωταγωνιστή και μάλιστα σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση με όλα τα μέλη του θιάσου για να βρεθεί λύση.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου