Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Ρούλα Ρέβη: Οι φωτογραφίες που ανέβασε από τα πρόωρα μωρά της – Το μήνυμα στις γυναίκες

Παγκόσμια ημέρα πρόωρου τοκετού η σημερινή και η Ρούλα Ρέβη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες αλλά και ένα μήνυμα προς όλες τις μητέρες που γέννησαν πρόωρα μωρά.

 

Η σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα η οποία γέννησε πρόωρα τα παιδιά της, δημοσίευσε μια φωτογραφία της λίγες ώρες πριν γεννήσει ενώ στη συνέχεια έδειξε την πορεία των μικρών μαχητών της, από τις πρώτες ημέρες στη θερμοκοιτίδα μέχρι την ημέρα που τα πήρε στο σπίτι τους.

Γράφει στο μήνυμά της η Ρούλα Ρέβη:

«Μια μαμα μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρα . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωροτητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φυγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου ! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπω σας σκέφτομαι, παντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά».

 

Δείτε την ανάρτησή της:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Ρούλας Ρέβη:

 

Didyma
Didyma1
Didyma2
Didyma3
Didyma4
Didyma5
Roula_Revi1

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου