Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας και είχα απομακρυνθεί από τα media»

«Ξορκίζω τον καταραμμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ» έγραψε η ηθοποιός

Επανήλθε η Μαίρη Χρονοπούλου στο Instagram και όπως εξήγησε με ανάρτησή της ο λόγος της αποχής της ήταν διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί από τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φίλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του intagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου. Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενός καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές.

Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε. Και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου; Ξορκίζω τον καταραμμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σήμερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτέ! Είναι το πρώτο μου post. Δεν θα χαθούμε από δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας» έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου