Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Λιζέτα Νικολάου: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την τραγουδίστρια

Νταλάρας, Αλεξίου, Βίσση και άλλες προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος είπαν το τελευταίο «αντίο» στην τραγουδίστρια – «Μόνο καλά έχουμε να θυμόμαστε από εκείνη» γράφουν

Η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, έχοντας χαράξει μια λαμπρή πορεία στη μουσική βιομηχανία.

Η τραγουδίστρια είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα πριν μερικές ημέρες, το οποίο την καθήλωσε στο κρεβάτι της εντατικής. Δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, με σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος να την αποχαιρετούν στα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Η Λιζέτα μας. Καθαρός άνθρωπος, γενναίος, ακέραιος. Ένα κορίτσι του Πόντου, όλο ζωή, χαρά κι αλήθεια. Μπήκε μες τη μουσική με σεβασμό, αγάπη και πίστη. Μόνο καλά έχουμε να θυμόμαστε από εκείνη. Πόσο κρίμα, πόσο άδικο! Αντίο, Λιζετάκι μου…».

Η Χάρις Αλεξίου, με την οποία τη συνέδεε μια βαθιά φιλία, ανάρτησε κι εκείνη μια φωτογραφία της Λιζέτας Νικολάου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κάτω από αυτή, έγραψε: «Η Λιζέτα Νικολάου, το Λιζετάκι, το Λιζετόπον, αυτό το γελαστό πλάσμα με την υπέροχη φωνή, με τους αμέτρητους φίλους, που αγαπούσε και την υπεραγαπούσαν,μας αποχαιρέτησε ξαφνικά. Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο φιλαράκι και Γιαβρόπομ. Οι φίλοι σου θρηνούμε».


Η Άννα Βίσση έσπευσε κι εκείνη να γράψει το δικό της «αντίο» στη δημοφιλή τραγουδίστρια. Με μια σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα και ένα συγκινητικό κείμενο αποχαιρέτησε τη Λιζέτα Νικολάου.

«Κι ενώ είμαστε σε διακοπές ακούς το αδιανόητο: “η Λιζέτα έφυγε”… Η ζωή παύει… Η ζωή συνεχίζεται… Η ζωή πονάει… Κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς… τόσο άδικα… Σ’αγαπώ και πάντα θα θυμάμαι το χαρακτηριστικό γέλιο σου και την λαχτάρα σου να τραγουδάς… Ήσουν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα Αιώνιο κορίτσι!», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

Η Τάνια Τσανακλίδου με τη σειρά της δημοσίευσε κι εκείνη ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram κι αρκέστηκε να της πει: «Καλό ταξίδι αγαπημένη μου Λιζέτα».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε κι εκείνος τη Λιζέτα Νικολάου, με μία ανάρτηση, τονίζοντας πόσο τυχερός ήταν που τον τίμησε με τη φιλία της.

«Αντιο Λιζεττα μου….αγαπημενη φιλη καρδιας!!! Αντιο ομορφε ανθρωπε! Αντιο σπουδαια μας φωνή!! Ειναι τοσο αδικο το φευγιο σου… Ποσο σ ευχαριστω που με τιμησες με την φιλια σου..Πόσο σ ευχαριστώ που πάντα ήσουν κοντα μας οποτε σε χρειαστηκαμε στις εκδηλωσεις και στις συναυλιες του ΤΑΣΕΗ..Ποσο θα μας λειπεις….Θα σ αγαπω παντα ..Ο λαός μας παντα θα τραγουδαει τα αξεχαστα τραγουδια σου….», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Την αδικοχαμένη τραγουδίστρια αποχαιρέτησε και η Σοφία Βόσσου, η οποία έγραψε σε δημοσίευσή της στο Instagram: «Στο φως κούκλα μου να γαληνέψει η ψυχούλα σου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Τέλος, «αντίο» στη σπουδαία τραγουδίστρια είπε μέσω του Instagram και ο Μάκης Δελαπόρτας, με τον οποίο ήταν καλοί φίλοι.

«Λιζέττα μου αγαπημένη, φίλη μιας ζωής, πως να δεχτώ το τόσο άδικο φευγιό σου; Καλό σου ταξίδι χαμογελαστό και όμορφο κορίτσι…. Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου….», έγραψε.

Ελένη Δήμου

«Πόσο κρίμα, πόσο κρίμα…Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σε έλεγα πάντα», έγραψε η Ελένη Δήμου, ανακοινώνοντας στον κόσμο τον θάνατο της Λιζέτας Νικολάου.


Φωτεινή Δάρρα

«Λιζέτα μας, κούκλα μου. Εσύ σίγουρα θα πας στον παράδεισο, αν υπάρχει. Πάντα με το ίδιο αληθινό χαμόγελο, έστελνες ευχές όταν είχαμε καιρό να συναντηθούμε, μου έδινες κουράγιο όταν συναντούσα την αδικία. «Δύναμη! Τα ίδια πέρασα κι εγώ», μου έλεγες. Αξιοπρεπή, ακέραιη, όμορφη, αγέραστη, καλλικέλαδη. Έτσι θα σε θυμάμαι. Θα συναντήσεις και τη Γιώτα που έφυγε πριν λίγο καιρό… Πικρή παρηγοριά η συνάντησή σας.

ΥΓ: Καιρός ίσως να δούμε και τις συνθήκες που επικρατούν στα μαγαζιά και γίνονται ατυχήματα που στοιχίζουν ζωές…», έγραψε η Φωτεινή Δάρρα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου