Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά την ανήθικη επίθεση για την πάθησή της – «Έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες»

«Μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», έγραφε ο ανώνυμος χρήστης στο Twitter.

Η Αθηναΐς Νέγκα δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες μία ανήθικη επίθεση από ανώνυμο χρήστη στο Twitter, όταν αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της όπου φαίνεται η λεύκη στα πόδια της. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει μιλήσει ανοιχτά για την πάθησή της, παραδεχόμενη πως πέρασε από διάφορες ψυχολογικές φάσεις μέχρι να φτάσει στο σημείο να την αποδεχθεί.

«Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: μια ψευτοκουλτουριάρα, αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης με το ψευδώνυμο Πρίγκιπας Μίσκιν στο Twitter, με το κοινό της δημοσιογράφου να σπεύδει να καταδικάσει τα ανεπίτρεπτα σχόλια.

Η Αθηναΐς Νέγκα επέλεξε να μην εμπλακεί στην ανταλλαγή ύβρεων που ακολούθησε κάτω από τη δημοσίευσή της αλλά απάντησε σήμερα με νέο post για την απαράδεκτη διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε.

«Να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν. Ανέβασα μια φωτό και ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για μένα και την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του Χ! Πρόκειται ίσως για νέο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και ασφάλειας;», έγραψε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.

«Έχω ένα πουά χεράκι. Εμφανίστηκε όταν ήμουν 18, μετά την εφηβεία. Είναι μυστηριώδες αυτοάνοσο. Απλά φεύγει η μελανίνη, δεν σου συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν πονάς, είναι καθαρά αισθητικό το πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αθηναΐς Νέγκα για τη λεύκη σε συνέντευξή της στο πρωινό του OPEN τον Νοέμβριο του 2022.

«Περπατάς και σε ρωτάνε, τι έπαθες; Δεν έχει φάρμακο; Είμαστε πουά εμείς που έχουμε λεύκη. Αρχίζει ο καθένας και σου λέει τη βλακεία του. Όλες τις φάσεις τις πέρασα. Τώρα περνάω μία pride φάση, όπου βγάζω και τα δείχνω και δε χρειάζεται να ξοδεύομαι στο μέικ-απ», παραδέχθηκε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου