Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απαντά στην ανάρτησή της – «Η σχέση μας δεν εξαρτάται από εκπομπές»

H παρουσιάστρια μιλούσε για τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα της

Μια ανάρτηση που δημιούργησε ερωτηματικά έκανε πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας για τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα της τα τελευταία χρόνια αλλά και το ποιοι από αυτούς δεν στάθηκαν αληθινά στο πλευρό της.

«Τι ωραίο που στενεύει ο κύκλος. Ποιοι είναι κοντά σου, ποιοι δεν ήταν ποτέ. Τι έχει αξία. Πού δίνεις προτεραιότητα. Ωραίο πράγμα ο χρόνος. Όλα τα βάζει σε μια σειρά. Πρώτα μέσα μας και μετά (ευτυχώς) γύρω μας. Εντυπωσιακό το πώς κάθε καλοκαίρι στη μέχρι τώρα ζωή μου, ξεκαθάριζαν πολλά. Πάντα με άγχος και λαχτάρα. Τώρα πια, με μια ηρεμία, σιγουριά και πληρότητα. Ωραία η αίσθηση να πατάς γερά στη γη.. και πότε πότε να «πετάς και στα σύννεφα». Ευτυχώς για μενα, το «ροζ συννεφάκι» μου δε με άφησε ποτέ να… πέσω (έξω)», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο κάποιοι από τους followers της σχολίασαν πως η παρουσιάστρια πετούσε τα «καρφιά» της στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, μέσα από την ανάρτησή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκαθάρισε: «Έχω αναφερθεί ονομαστικά κάπου στη δημοσίευσή μου, στον @poseidonas.giannopoulos ; Το ότι ίσως διαβάσατε κάτι από κάπου και μάλιστα από background που δε με γνωρίζει-παρόλα αυτά βγάζει κατά καιρούς αυθαίρετα συμπεράσματα για την προσωπική και επαγγελματική μου ζωή-δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Και για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας, “Μην ψαρώνετε”», ενώ ακολούθησε η απάντηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου.

«Επειδή μάλλον είστε ανενημέρωτη ή ανενημέρωτος, δουλεύω καθημερινά στο ραδιόφωνο εδώ και 35 χρόνια είναι η κυρίως δουλειά μου και επιπλέον κάνω κατά καιρούς τηλεόραση», έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απαντώντας στο αρχικό σχόλιο.

Και συνέχισε με δεύτερο σχόλιο: «Εννοείται ότι η @imaleskou ΔΕΝ αναφερόταν σε εμένα. Η σχέση μας δεν εξαρτάται από εκπομπές. Καλό καλοκαίρι», απάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου