Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Διάσημοι Έλληνες αποχαιρετούν στα social media την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει σε ολόκληρη την Ελλάδα η είδηση του θανάτου της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Η σιδηρά κυρία αποτέλεσε μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες στην Ελλάδα και το όνομα της συνδέθηκε άρρηκτα με το κομμάτι της προσφοράς.

Η πολυβραβευμένη πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο, έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουλίου και η οικογένεια εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο αποχαιρετά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη με εικόνες της στα social media. Ανάμεσα στα πρόσωπα του θεάματος που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την σιδηρά κυρία.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Πέγκυ Ζήνα:

 

Βασίλης Ζούλιας

 

«Αισθάνομαι τυχερός που σε γνώρισα αγαπημένη μου Μαριάννα. Αυτά τα γράμματα τα κράτησα γιατί έχουν λόγια καρδιάς μέσα τους… Ήσουν μια μεγάλη καρδιά για όλους ,αλλά και για εκείνο το κοριτσάκι με τον όρο και τα στραφτάλιζε παπουτσάκια που μόλις σε είδε έτρεξε στην αγκαλιά σου ,όταν επισκεφτήκαμε το κέντρο ΕΛΠΙΔΑ .Μια μεγάλη καρδιά ,μια μεγάλη αγκαλιά και μια ΕΛΠΙΔΑ για όλους όσους βρέθηκαν στο δρόμο σου .Καλό ταξίδι σε ακόμη περισσότερο φως από το φως που είχες μέσα σου».

Ζέτα Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Η απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη με συγκλόνισε…. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα και μεγάλη μου τιμή που την γνώρισα…».

 

 Νίκος Κοκλώνης

Ναταλία Γερμανού

Κατερίνα Καινούργιου

 

Ρούλα Κορομηλά

Σάσα Στάματη: 

 

«Σου έλεγα πάντα ότι είσαι ροκ και γελούσες. Λίγοι ήξεραν πόσο χιούμορ είχες. Μ’ αγκάλιασες από την πρώτη στιγμή έτσι όπως ήμουν γιατί δεν ήσουν ποτέ δήθεν. Είσαι η μοναδική Ελληνίδα που έδωσες ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά. Ακόμη και αν δεν υπήρχες θα σε είχαμε εφεύρει. Σε περιμένει ο θρόνος σου στη γειτονιά των αγγέλων ! Καλό Παράδεισο. Σ’ ευχαριστούμε για όλα !!!».

«Μια θάλασσα αγάπης μέχρι το τέλος της ήταν η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Είχε τη ζεστή της αγκαλιά ανοιχτή για τα παιδιά και όσους είχαν ανάγκη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Χάρισε την Ελπίδα σε όσους την είχαν χάσει, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, που αποτελεί πολύτιμη περιουσία του Ελληνικού λαού.
Τατιάνα Στεφανίδου

Αγαπημένη μας, σε αγαπούσαμε, σε θαυμάζαμε, σε καμαρώναμε, ήσουν δυνατή και τρυφερή, αποτελούσες φωτεινό πρότυπο συζύγου και μητέρας.!» έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη αποχαιρέτησε την αγαπημένη της θεία, γράφοντας μερικά λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπημένη μου θεία Μαριάννα, Είναι στιγμές, που τα λόγια στερεύουν. Είναι φτωχά, λίγα, αδύναμα να περιγράψουν αισθήματα, μνήμες, αγάπη, θαυμασμό. Αν κάτι πάντα σε χαρακτήριζε, αυτό θα ήταν μια αγκαλιά. Αγκαλιά αγάπης και στοργής. Αγκαλιά φροντίδας και καλοσύνης. Χωρούσε τους πάντες.

Την οικογένεια σου, τα παιδιά σου, όλα τα παιδιά που είχαν ανάγκη. Και αυτή η αγκαλιά προσέφερε ελπίδα, ανακούφιση, ζωή. Υπήρξες για εμένα σύμβολο, κίνητρο, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Ο θαυμασμός μου για το ήθος σου ήταν πάντοτε απεριόριστος. Η ανεκτίμητη προσφορά σου στην πατρίδα, το τεράστιο έργο ανθρωπιάς σου θα κρατά τη μνήμη σου ζωντανή για πάντα. Τη μνήμη μιας Μεγάλης Ελληνίδας. Σε αποχαιρετώ με αγάπη και σεβασμό», έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Νατάσα Παζαΐτη

Η σύζυγος του, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη αποχαιρέτησε την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπημένη Μαριάννα, θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη, Φροντίδα, Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια. Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα το πλατύ σου χαμόγελο» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη.

 

 

  • Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ

  • Μαριέττα Χρουσαλά

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

  • Φαίη Σκορδά

  • Μιχάλης Χατζηγιάννης

  • Βίκυ Καγιά

  • Μαρίνα Βερνίκου

  • Ναταλία Γερμανού

  • Ζέτα Μακρυπούλια

  • Βάσω Λασκαράκη

  • Σάσα Σταμάτη

  • Αντελίνα Βαρθακούρη

  • Γρηγόρης Γκουντάρας

  • Ρούλα Κορομηλά

  • Άλκηστης Πρωτοψάλτη

  • Νίκος Χατζηνικολάου

  • Χάρης Ρώμας

  • Πέτρος Ίμβριος

  • Χρύσανθος Πανάς

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Φαίη Σκορδά

Βίκυ Καγιά

Μαρίνα Βερνίκου

Βάσω Λασκαράκη

Αντελίνα Βαρθακούρη

Γρηγόρης Γκουντάρας

Άλκηστης Πρωτοψάλτη

Νίκος Χατζηνικολάου

Χάρης Ρώμας

Πέτρος Ίμβριος

Χρύσανθος Πανάς

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου