Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Τιτιβίσματα τέλος: Το Twitter περνά στην «X» εποχή και εγκαινίασε το νέο του λογότυπο

Το Twitter αποχαιρέτησε από σήμερα 24/7 το περίφημο λογότυπο με το γαλάζιο πουλάκι και εγκαινίασε το νέο του λογότυπο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δισεκατομμυριούχος θέλει να δημιουργήσει μια «σούπερ εφαρμογή» με την ονομασία «X», η οποία θα είναι παρόμοια με το WeChat της Κίνας.

Παρότι υπήρξε πτώση στα διαφημιστικά έσοδα του Twitter ο Έλον Μασκ δεν πτοήθηκε καθώς το πλάνο του είναι μία νέα «υπέρ – εφαρμογή».

Σύμφωνα με τον προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, ο Μασκ μιλούσε εδώ και καιρό για «το X, την εφαρμογή για τα πάντα». Το πρότυπο θα ήταν το WeChat, μία εφαρμογή διαδεδομένη στην Ασία, η οποία εκτός από τις συνήθεις λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων προσφέρει σε κάποιον τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού με γιατρό, να κάνει αίτηση για ταξιδιωτική VISA ή να παραγγείλει και να πληρώσει για ταξί και ψώνια, μεταξύ άλλων.

Το τεχνολογικό περιοδικό The Verge εντόπισε κάποια χαρακτηριστικά που θα την αναβαθμίσουν ως εφαρμογή όπως είναι η λειτουργία με την ονομασία «Άρθρα» για την ανάρτηση μακροσκελών και λεπτομερών άρθρων. Αυτή η λειτουργία θα ανταγωνίζεται την πλατφόρμα ενημερωτικών δελτίων Substack.

Όσον αφορά την λειτουργία της εφαρμογής ως «υπηρεσία πληρωμών», το σχέδιο κινείται αργά καθώς η εταιρία έχει ζητήσει μέχρι στιγμής άδειες μεταφοράς χρημάτων μόνο σε τρεις πολιτείες των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου