Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Ματίνα Νικολάου: Το «ευχαριστώ» στον Νίκο Μουτσινά – «Είναι το πιο όμορφο δώρο!»

Η ανάρτησή της στο Instagram

Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ, έπειτα από 4 ολόκληρα χρόνια. Η Ματίνα Νικολάου ντύθηκε «Βάνια» για τελευταία φορά και μαζί με τον Νίκο Μουτσινά υποδέχθηκαν μία σειρά από επωνύμους που θέλησαν να αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο την αγαπημένη εκπομπή.

Η γνωστή ηθοποιός δανείστηκε λίγο από τον χρόνο της τελευταίας εκπομπής, προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή της.

«Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, Νικόλα, για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλη την ομάδα γιατί με αγάπησαν όλοι πάρα πολύ και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ εσένα, ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα, σ’ αγαπώ πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ματίνα Νικολάου.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 1/7, η ηθοποιός επανήλθε με νέες ευχαριστήριες δηλώσεις, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου ανέβασε μία φωτογραφία του τηλεοπτικού της ρόλου, εκφράζοντας ξανά την αγάπη της προς τον Νίκο Μουτσινά.

«Αυτή την κοπέλα την αγάπησα πολύ και διαπιστώνω ότι αγάπησα και τον εαυτό μου λίγο παραπάνω μαζί της! Αυτός ήταν ο σκοπός της! @nikosmoutsinas μου σε ευχαριστώ για τις ατέλειωτες στιγμές χαράς που μου έχεις χαρίσει όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω και κυρίως τα πέντε τελευταία για αυτό το δώρο! Είναι το πιο όμορφο δώρο! Σε αγαπώ!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου