Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Eurovision 2023 -Victor Vernicos: «Πιστεύω ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν γραφτό να γίνουν»

Η πρώτη του ανάρτηση μετά την επιστροφή του από τον διαγωνισμό τραγουδιού

Την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον διαγωνισμό της Eurovision 2023, έκανε ο Victor Vernicos.

Ο 16χρονος τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 67ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Ο αποκλεισμός του, αλλά και η επιλογή του για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον μουσικό διαγωνισμό, προκάλεσαν πληθώρα αντιδράσεων, με τον ίδιο, ωστόσο, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα να εμφανίζεται ικανοποιημένος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά με μία άλλη έννοια».

Η ανάρτηση του Victor Vernicos μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα
Στη σχετική ανάρτησή του, ο Victor Vernicos μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι του στο Λίβερπουλ, μεταξύ αυτών και μία με τη φετινή νικήτρια της Eurovision, Loreen.

«Το ταξίδι της Eurovision. Νιώθω ότι θέλω να πω τόσα πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο για το οποίο θέλω πραγματικά να σας ενημερώσω είναι ότι είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την υποστήριξη και τα μηνύματα που μου στέλνετε από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω πραγματικά ότι όλα όσα συνέβησαν στη Eurovision ήταν γραφτό να γίνουν και μου έδωσαν μια πλατφόρμα για να προχωρήσω μπροστά και να συνεχίσω να προωθώ την ειλικρίνεια και την έκφραση μέσα από τη μουσική μου», γράφει αρχικά ο Victor Vernicos στην ανάρτηση που έκανε στα αγγλικά.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να επιτρέψω σε αυτό το τραγούδι που βγήκε από την καρδιά μου να ακουστεί και να βοηθήσει άλλους, όπως ήδη συμβαίνει σε βαθμό μεγέθους που δεν μπορούσα καν να φανταστώ», επισημαίνει.

«Μας περιμένουν τόσα πολλά, η ευελιξία στη μουσική θα είναι κάτι που θα αλλάζει συνεχώς στη μουσική μου, αν και η αυθεντικότητα και το γεγονός ότι πραγματικά σε κάνει να νιώθεις κάτι δεν θα αλλάξει ποτέ. Το επόμενο μουσικό μου βήμα έρχεται πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι για αυτό το ταξίδι είμαι γεμάτος ευγνωμοσύνη και ελπίζω να είστε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα», προσθέτει ο Victor Vernicos.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου