Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Τριαντάφυλλος κατά Κόρομι: «Ο ύπουλος, ο Ούγγρος»

«Πρόσεχε αδερφέ μου, τέτοιοι οδοντογλυφίδες σπανίζουν» έγραψε ο τραγουδιστής απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη – Δείτε τις αναρτήσεις του

 

Ο Τριαντάφυλλος αναρτά συχνά μηνύματα στα social media σχετικά με τις εξελίξεις στο «Survivor All Star» και κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου προχώρησε σε μερικά «αιχμηρά» σχόλια κατά του Γιώργου Κόρομι.

Λίγο μετά την προβολή μερικών πλάνων που δείχνουν τον Σάκη Κατσούλη να κάνει παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, ο τραγουδιστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και προχώρησε σε μερικές αναρτήσεις στο Instagram.

Απευθυνόμενος στον φίλο του, Σάκη Κατσούλη, ο Τριαντάφυλλος έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Σάκη μου πολύ παρέα κάνεις με τον οδοντογλυφίδα και ξεχνάς τη περάσαμε και ξεχνάς τον λαό που σου έδωσε την νίκη του 2021 και ξεχνάς και ξεχνάς αδερφάκι μου ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ότι και να κάνεις γιατι είμαι ΠΙΣΤΟΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ».

«Σάκη μου μάλλον ξέχασες τις βρυσιές τις που@@ τα μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη των αμιγκος και το μίσος που είχαν για εμάς… Εγώ συνεχίζω να σε στηρίζω, ΘΥΜΑΜΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΗΝ ΠΟΥΛΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ βγάλανε ΝΙΚΗΤΕΣ».

«Πρόσεχε τον ύπουλο αδερφε, πρόσεχε τον Ούγγρο τον ύπουλο, τέτοιοι οδοντογλυφίδες σπανίζουν…».

Δείτε τις αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου:



Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου