Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ιωάννα Τούνη: Εξομολογείται πως έχει να κοιμηθεί μέρες – Γιατί αποκαλεί το μωρό της «δρακουλίνι»;

Με την πιο όμορφη στιγμή της ζωής υποδέχτηκε το νέο έτος η Ιωάννα Τούνη, η οποία έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή και από εκείνη τη στιγμή είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Πλέον η τρυφερή μανούλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και να βρει σιγά σιγά τα πατήματά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εδώ και λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, αφού το πρόγραμμά της είναι αρκετά επιβαρυμένο, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στον μικρό της.

Το πρωί στις 18/1 η γνωστή influencer μέσω stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε τις δύσκολες και συνάμα πρωτόγνωρες στιγμές στο σπίτι με τον γιο της, αποκαλύπτοντας πως είναι πολύ κουρασμένη καθώς κάνει αποκλειστικό θηλασμό, ενώ παρομοίασε τον εαυτό της με «μικρή αγελαδίτσα που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο για την παραγωγή γάλατος».

«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε “τι θα γίνει, ρε Ιωάννα, δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;”. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου, προς το παρόν, το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα, οπότε θα σας κάνω story μετά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου