Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Μετά από πολλά χρόνια, κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα

«Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου», επισήμανε

Η Δούκισσα Νομικού προχώρησε στη δική της προσωπική εξομολόγηση για τα Χριστούγεννα, μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μέσα από μία γιορτινή φωτογραφία, έγραψε λίγα λόγια για τα συναισθήματα που της δημιουργούν οι ημέρες των γιορτών, σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια.

Όπως επισήμανε, όλα αυτά τα χρόνια βίωνε έντονα το αίσθημα άγχους, ωστόσο τελευταία όλα έχουν αλλάξει και η ίδια απολαμβάνει τις γιορτινές αυτές ημέρες με πολύ διαφορετικό τρόπο, βλέποντάς τες μέσα από τα μάτια των δυο παιδιών της.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, το μοντέλο πόζαρε κοιτώντας έναν καθρέπτη, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κουτί.

«Ho Ho Ho… Είδες πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και φτάσαμε στα Χριστούγεννα; Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για … ύπνο και ταβανοθεραπεία. Βλέπεις, αντί να με «γλύκαιναν», μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τι ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα, ή με καταλαβαίνεις; ).

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών. Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τι; Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά …! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα, αγάπη, ηρεμία και πολλές στιγμές ευτυχίας. Καλά Χριστούγεννα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00