Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το φόρεμα που έβαλε και τη… στοίχειωσε ως «υπερβολικά προκλητικό» (Φωτό)

«Δεν είχα ιδέα τι σάλο θα προκαλούσε» είπε η ηθοποιός

Τα χρόνια περνούν όμως η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δεν ξεχνά τις στιγμές που την έφεραν σε δύσκολη θέση. Για μία από αυτές τις στιγμές θέλησε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ετσι, το μοντέλο γύρισε λίγα χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στο 2016 και θυμήθηκε τον σάλο που είχε προκληθεί με ένα φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Η Ραταϊκόφσκι αναφέρθηκε σε αυτό κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στη σειρά στο YouTube, “Fashion Flashback” του Harper’s Bazaar.

Η συζήτηση κάποια στιγμή έφτασε στο φόρεμα με τη… πολύ βαθιά λαιμόκοψη του Julien Macdonald που είχε βάλει η ηθοποιός στο πάρτι του Harper’s Bazaar’s Icons τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο φόρεμα που έχω φορέσει ποτέ» παραδέχτηκε η Ραταϊκόφσκι, λέγοντας όμως: «Δεν είχα ιδέα τι σάλο θα προκαλούσε αυτό».

Η Ραταϊκόφσκι θυμήθηκε ότι κάποιος είπε ότι το φόρεμα ήταν «εξαιρετικά χυδαίο».
«Έγινε τεράστιο σούσουρο στο διαδίκτυο. Μερικοί από τους ατζέντηδές μου ήταν θυμωμένοι μαζί μου, γιατί θεώρησαν ότι παραήταν σέξι αυτό που έβαλα» πρόσθεσε.

To μοντέλο εξήγησε ότι το φόρεμα είχε διαφάνεια στη μέση, αλλά αυτό δεν φαινόταν στις φωτογραφίες και έτσι το αποτέλεσμα έμοιαζε ακόμα πιο προκλητικό. «Μου επιτέθηκαν ότι επιζητούσα προσοχή, κάτι που νομίζω ότι είναι ενδιαφέρον επειδή… αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνεις στα κόκκινα χαλιά, για προσοχή. Είναι ουσιαστικά μέρος της δουλειάς σου ως διασημότητα» συνέχισε.

Η Ραταϊκόφσκι πάντως έκλεισε το θέμα, λέγοντας ότι εξακολουθεί να αγαπά αυτό το φόρεμα και δεν μετάνιωσε την απόφασή της να το βάλει.

Δείτε το φουστάνι

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου