Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ κλείνουν τρία χρόνια σχέσης – Οι αναρτήσεις τους

«Δεν θα μπορούσα να ζήσω αυτή τη ζωή χωρίς εσένα» έγραψε στο Instagram ο γιος των Μπέκαμ

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ κλείνουν τρία χρόνια σχέσης και εύχονται ο ένας στον άλλο μέσα από τα social media.

Το ζευγάρι συχνά εκφράζει τον έρωτά του δημόσια και δεν διστάζει να μιλήσει για τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Αυτή τη φορά, ανάρτησαν και οι δύο μερικά κοινά τους στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram κι έγραψαν ξεχωριστά λόγια για τη σχέση τους.

«Χαρούμενα τρία χρόνια μωρό μου. Κάθε μέρα σε ερωτεύομαι όλο και περισσότερο. Είμαι τόσο τυχερή που έχω εσένα για σύζυγό μου», έγραψε η Νίκολα Πελτζ στη δική της ανάρτηση.

Με τη σειρά του, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ έγραψε για την αγαπημένη του: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν τρία χρόνια. Νιώθω σαν να σε ξέρω όλη μου τη ζωή. Χαρούμενη επέτειο στο άλλο μου μισό, στην καλύτερή μου φίλη και την πανέμορφη γυναίκα μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω αυτή τη ζωή χωρίς εσένα».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Απρίλιο, με μία λαμπερή τελετή στο κτήμα της οικογένειας Πελτζ στο Palm Beach της Φλόριντα.

Ο Μπέκαμ που είναι σήμερα 23 ετών δηλαδή στην ίδια ηλικία που τον απέκτησε ο πατέρας ανυπομονεί να δημιουργήσει την οικογένειά του. «Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου, όποτε θέλεις», είπε χαρακτηριστικά, παραδεχόμενος ότι εκείνος και η Πελτζ συζητούν συχνά αν πιστεύουν ότι το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι ή κορίτσι. «Εκείνη πιστεύει ότι θα κάνουμε πρώτα ένα αγόρι», λέει.

«Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε παιδιά μέσα στον επόμενο χρόνο», λέει για την ιδέα αυτή. «Αλλά θα θέλαμε πολύ να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια μια μέρα – θα θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε κάποια δικά μας και θα θέλαμε να υιοθετήσουμε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00