Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Επιστρέφει στον πρωταθλητισμό – Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Πετρούνιας Μιλλούση

Έπειτα από 4 χρόνια απουσίας και δύο γέννες, επιστρέφει με πρώτο στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο

Η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε, μέσω Instagram, την επιστροφή της στην ενεργό, αθλητική δράση. Στα 38 της χρόνια, έπειτα από 4 χρόνια απουσίας και δύο γέννες, η αθλήτρια αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά την τύχη της στον πρωταθλητισμό. Όπως ανακοίνωσε στο μήνυμά που μοιράστηκε στα stories της η αρχή θα γίνει από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο.

Όπως είπε, η ιδέα είχε αρχίσει να μπολιάζει μέσα της με το άνοιγμα του γυμναστηρίου που διευθύνει μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια. Ένας βασικός στόχος που θέλει να πετύχει, είναι να σπάσει κάποια στερεότυπα, κυρίως αυτό της ηλικίας. Έτσι το 2023 θα αγωνιστεί ξανά σε μεγάλη διοργάνωση, έπειτα από 4 χρόνια απουσίας, «για όσο αντέχει το σώμα μου», όπως επισήμανε στο video που μοιράστηκε στο Instagram.

«Πριν από τέσσερα χρόνια σας είχα ανακοινώσει μέσα από το Ιnstagram ότι σταματάω την ενεργό δράση σε επίπεδο πρωταθλητισμού, γιατί ήθελα και ήμουν έτοιμη να κάνω την οικογένειά μου και έπρεπε να δω τι θα κάνω επαγγελματικά. Είναι δύσκολο κατά την διάρκεια του πρωταθλητισμού να τα κάνεις όλα αυτά. Σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια και ενώ έχω κάνει μία υπέροχη οικογένεια και ευχαριστώ τον Λευτέρη για αυτό, έχω κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα ανοίγοντας ένα υπέροχο γυμναστήριο όπου στεγάσαμε πολλά παιδάκια και ενώ ήμουν κάθε ημέρα εκεί και έκανα προπόνηση, αποφάσισα ότι μπορώ να κάνω προπόνηση για λίγο ακόμα», είπε, για την ακρίβεια και συνέχισε αναφερόμενη στις ανησυχίες της για την ηλικία και τη μητρότητα:

«Έλεγα γιατί μπορώ; Έχω μεγαλώσει. Είμαι μαμά με δύο παιδιά. Τρέχω με πολλές δουλειές. Γιατί ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Γιατί ο πρωταθλητισμός μπορεί να μην έχει ηλικία. Τα θέλω και τα όρια δεν έχουν ηλικία. Θα σας πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι με πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο για να σπάσουμε μαζί κάθε ηλικιακό στερεότυπο. Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Να σπάσουμε πολλά από αυτά τα στερεότυπα που δεν μας αρέσουν».

Αυτή ήταν η ανακοίνωση της Βασιλικής Μιλλούση για την απόσυρσή της από τη γυμναστική, το 2018:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου