Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τη νέα επίθεση με βιτριόλι: «Με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία, με συνθλίβει πραγματικά»

Η επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε ένας 36χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης, φαίνεται πως ξύπνησε μνήμες στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τον Μάιο του 2020 είχε δεχτεί επίθεση με βιτριόλι. Ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσιο και κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι ενώ έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή πλευρά του προσώπου και στο λαιμό του, στην περιοχή της καρωτίδας.

Η ίδια μίλησε στο δελτίο του Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό, που ακούω ότι ξανά και ξανά έχει συμβεί, για μένα είναι το ίδιο σοκαριστικό. Με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία και επειδή ξέρω και γνωρίζω πολύ καλά τον πόνο που βιώνει το θύμα, πάντα αυτό με αναστατώνει και με συνθλίβει πραγματικά. Αυτή είναι η λέξη».

Ακόμη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media.

«Λίγες μέρες μόλις, μετά την ανακοίνωσή μας με τον Υπουργό Υγείας, κο Πλεύρη, για την ίδρυση του Μητρώου Εγκαυματιών στη χώρα μας, δυστυχώς συνέβη νέα επίθεση με καυστικό υγρό.

Κανένας και για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή και την υγεία κάποιου άλλου. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κο Υπουργό Υγείας για την άμεση παρέμβασή του και τη συνεργασία μας, ώστε να επιλυθεί το κενό στην κάλυψη βασικών θεραπειών και υλικών για εμάς τους εγκαυματίες.

Για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε προσεχώς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου