Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι αναρτήσεις του στα social media κοστολογούνται στα 3,5 εκ. δολάρια (Βίντεο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην κατάφερε να αλλάξει ομάδα, είναι ωστόσο κυρίαρχος στα social media. Ο Πορτογάλος φιγουράρει πρώτος στη λίστα των ποδοσφαιριστών με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Instagram, καθώς κάθε ανάρτησή του κοστίζει 3,5 εκατ. δολάρια.

Ό,τι πιάνει στα χέρια του ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται χρυσός. Ακόμα και το πληκτρολόγιο. Αρκεί να γράψει κάτι στο Instagram για να βάλει στην τσέπη του 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Τόσο κοστολογείται από τις διαφημιστικές εταιρείες μια απλή ανάρτηση του Πορτογάλου, δεδομένου ότι θα τη δουν 480 εκατομμύρια άνθρωποι, οι ακόλουθοί του δηλαδή στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Οι οποίοι μάλιστα έχουν αυξηθεί κατά 48% σε σχέση με πέρυσι. Ο Ρονάλντο είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μακράν μεγαλύτερη επίδραση στο Instagram, έχοντας αφήσει πίσω του τον Μέσι με τους 360 εκατομμύρια ακολούθους και τους υπόλοιπους.

Στο στάδιο Ντιέγο Μαραντόνα του Μπουένος Άιρες οι Αρχεντίνος Τζούνιορς υποδέχθηκαν την Ατλέτικο Τουκουμάν, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Μενέντεζ στο 29’. Ο ίδιος παίκτης εννέα λεπτά αργότερα υπέγραψε τη νίκη της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα της Αργεντινής Τουκουμάν. Το μόνο που κατάφεραν οι Τζούνιορς ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Σαλαζάρ.

Στη Σάντα Φε η Ουνιόν ήθελε να πάρει μια βαθμολογική ανάσα, αλλά με το γκολ που πέτυχε στο 47΄ο Ρομέρο χάρισε στη φιλοξενούμενη Ιντεπεντιέντε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

Στη Βραζιλία η Ιντερνασιονάλ αντιμετώπισε εκτός έδρας την ουραγό Γκοϊανιένσε και στο 28’ προηγήθηκε με τον Κονζέν. Στο 35’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά και χάρισε στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε τους τρεις βαθμούς. Η Γκοϊανιένσε απλώς μείωσε με τον Τσουρίν στο 64ο λεπτό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου