Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Αναστασία Δεληγιάννη σε Ηλία Βρεττό: Να ζήσουμε μωρό μου – Σ’ αγαπώ ως το άπειρο

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους ζουν ο Ηλίας Βρεττός και η εκλεκτή της καρδιάς του Αναστασία Δεληγιάννη. Το ζευγάρι που κρατάει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στην Κύμη.

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε την αγαπημένη του μετά από μια μακροχρόνια σχέση στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη, έχοντας στο πλευρό τους μόνο στενούς φίλους και συγγενείς.

Η πρώτη ανάρτηση της Αναστασίας Δεληγιάννη μετά τον γάμο τους

Το απόγευμα της Δευτέρας 5/9 η Αναστασία Δεληγιάννη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τόσο από το μυστήριο όσο και από τα γαμήλιο πάρτι τους.

Η ίδια μάλιστα, πρόσθεσε ένα μήνυμα κάτω από την ανάρτηση, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες για τις ευχές τους.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις υπέροχες και αμέτρητες ευχές σας εύχομαι και η δίκη σας στιγμή να είναι όπως την ζήσαμε εμείς αυτές τις ημέρες, με συγγενείς, κάλους φίλους και τον άνθρωπο που θέλετε διπλά σας! Να ζήσουμε μωρό μου. «Σ’ αγαπώ «ως το άπειρο», έγραψε η Αναστασία Δεληγιάννη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram




Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Βρεττού – Ως το άπειρο μωρό μου

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι στο πλευρό της Αναστασίας Δεληγιάννη.

«Ως το άπειρο μωρό μου. Σας ευχαριστούμε για τις αμέτρητες ευχές! Εύχομαι να νιώσετε όσο ευτυχισμένοι νιώθουμε εμείς αυτές τις μέρες» έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram.

Δείτε τη δημοσίευση:

Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη παντρεύτηκαν  σχεδόν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Κύμη. O τραγουδιστής επέλεξε να φορέσει ένα σκούρο μπλε κοστούμι με παπιγιόν, ενώ η νύφη έλαμπε μέσα στο στο νυφικό, το οποίο ήταν γεμάτο με μικρές πέτρες και κεντήματα.

Η Αναστασία Δεληγιάννη στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και μετά την τελετή δήλωσε πως δεν του πάτησε το πόδι, ενώ ο Ηλίας Βρεττός εξομολογήθηκε: «Δεν έχω δει πιο ωραία νύφη εγώ προσωπικά και είμαι ευτυχισμένος που την παντρεύτηκα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που ήσαστε εδώ. Σας αγαπάμε και πάμε να περάσουμε καλά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00